Oferte paste 2009 GRECIA Paralia katerini
Paste strainatatesejururipasti strainatatesejururi


team building pentru firme
Va recomandam locatii speciale pentru evenimente: complexuri turistice, restaurante, hoteluri si pensiuni - clasificate de la 2 pana la 5 stele - din zona Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Bran, Moeciu, Predeal, Sinaia.
mai mult...

sejururi circuite turistice
Oferte de sejur in Turcia, Tunisia, Egipt, Austria, Elvetia, Spania, Bulgaria, Grecia, Iordania, Thailanda, Mexic, Maroc, Franta, Anglia, Croatia.....

mai mult...

rent a car
Oferta noastra cuprinde masini de inchiriat noi, acoperind atat categoria inchirieri auto utilitare cat si bineinteles autoturisme din toate clasele auto.
mai mult...

rezervari hoteiere
Cazare la hoteluri din Romania, vile, pensiuni, case de vacanta ;mai mult de jumatate din hotelurile din Romania

mai mult...
Home | Sejururi | Servicii | Rent a Car | Cazare | Links | Contact

Rezervari

rezervari hoteiererezervari hoteiere
VACANTE, SEJURURI, Circuite prin Agentia de turism ECOLINE TRAVEL RomaniaPaste 2009 - Oferte in strainatate Grecia : Ecursie Sejuc cu transport autocar Paralia Katerini - Salonic - Olimpic Beach 

PASTE 2009 - GRECIA pentru TOTI !

Hotel –Apartments ALEXANDER, Paralia Katerini/  BARON, Olympic Beach

Hotel –Apartments PANORAMA, Olympic Beach

Paralia Katerini – Olympic Beach, Salonic,  Muntele Olimp,

Valea Tempi, Kalambaka - Manastirile Meteora

16 – 20 Aprilie 2009 (5 zile/4 nopti, cu AUTOCAR)

Joi, 16 Apr 2009

Intalnire la ora 05.00 dimineata, in Bucuresti, intrarea in Parcul Tineretului, vis-à-vis de Lic.Gh. Sincai (statia de metrou Tineretului). Plecare la ora 05.30 spre Grecia pe ruta Giurgiu –Sofia–Salonic– Paralia Katerini – Olympic Beach. (aprox. 760 km). Sosire seara pe Riviera Olimpului.

Cazare in PARALIA KATERINI – OLYMPIC BEACH.

 

Vineri, 17 Apr 2009

Zi libera sau optional, excursie organizata cu ghid la Salonic (75 km), al doilea oras ca marime al Greciei, centru cultural, comercial, industrial si administrativ. Este un oras modern, cosmopolit, elegant cu vestigii din perioada romana si bizantina. Tur de oras la: Biserica Sf. Dumitru, Piata Aristotel, Turnul Alb, Palatul si Arcul lui Galerius, Rotonda.                                                           

Cazare in PARALIA KATERINI – OLYMPIC BEACH.

 

Sambata, 18 Apr 2009

Zi libera sau optional, excursie organizata cu ghid la Kalambaka pentru vizitarea uneia dintre renumitele Manastiri de la Meteora (167 km). La intoarcere se face o oprire in Valea Tempi la Biserica Sf. Paraschiva, loc sfânt pentru alinarea durerilor. Meteora reprezinta o atractie turistica deosebita, un fenomen unic in lume, atât prin aspectul geografic si geologic al zonei, cât si prin valoarea manastirilor construite in varful stâncilor inalte de 600 m, care tasnesc in ireal din Câmpia Tessaliei, creand un peisaj feeric, inedit. Seara, participare la Slujba Invierii la Biserica din statiune, cu obiceiuri unice.
.                                                                                                                                

Cazare la PARALIA KATERINI – OLYMPIC BEACH.

 

Duminica, 19 Apr 2009

Dimineata optional excursie pe Muntele Olimp, cu oprire in frumosul orasel Litohoro, ultima localitate de la poalele muntilor.

Dejun traditional de Paste (inclus in pret.)                                                                                

Cazare la PARALIA KATERINI – OLYMPIC BEACH.  

Luni, 20 Apr 2009
In cursul diminetii eliberarea camerelor si plecare spre Romania. Sosire Bucuresti in jurul orei 22.00
gpt_01   gpt_02
Hotel-apts ALEXANDER
gpt_03   gpt_04
Hotel-apts BARON
gpt_05   gpt_06
Hotel-apts PANORAMA

Hotel-apartaments ALEXANDER,  Paralia Katerini   179 euro/ loc in studio dublu

 

Hotel- apartments ALEXANDER, se afla in zona noua a statiunii Paralia Katerini, la numai 80 m de plaja, intinsa, lata de nisip fin. Este o constructie finalizata in 2002 cu dotari de ultima ora si cu renovare la fiecare inceput de sezon. ALEXANDER, dispune de terasa, salon-lobby la intrare unde se poate servi micul dejun.

Fiecare dintre cele 18 studiouri (garsoniere) beneficiaza de : 1 dormitor cu 2 si 3 paturi - functie de rezervarea Dvs – (inclusiv lenjerie de pat si exclusiv consumabile – prosoape, sapun, hartie); bucatarie-chicineta proprie echipata cu frigider, plita, vesela, tacamuri; baie proprie, televizor, balcon, incalzire centrala

In imediata vecinatate a vilei se afla  supermaketuri de unde va puteti aproviziona la preturi foarte bune, iar in statiune se gasesc nenumarate restaurante, taverne, cafenele si baruri.

 

Hotel-apartaments BARON, Olympic Beach   179 euro/ loc in studio dublu

 

Hotel-apartaments  BARON se afla in centrul statiunii Olympic Beach, la 200 m de plaja, intinsa, lata de nisip fin. Este o constructie noua 2008, cu finisaje de lux, camere spatiose si modern mobilate. Vila BARON dispune de 13 studiouri (garsoniere) pentru 2 si 3 persoane, cu urmatoarele facilitati: dormitor cu 2 sau 3 paturi – functie de rezervarea Dvs – (inclusiv lenjerie de pat si exclusiv consumabile – prosoape, sapun, hartie igienica); mini - bucatarie proprie echipata cu frigider, plita, vesela, tacamuri; baie proprie moderna, televizor , balcon, incalzire.

In imediata vecinatate a vilei se afla mai multe supermaketuri de unde va puteti aproviziona la preturi foarte bune, iar de-a lungul falezei se gasesc restaurante, taverne, cafenele si baruri moderne, dar si un parc pentru copii, cu jocuri si leagane.

 

Hotel-apartaments PANORAMA, Olympic Beach   169 euro/ loc in studio dublu

 

Hotel-apartaments PANORAMA se afla in centrul statiunii Olympic Beach, la numai 50 m de plaja, intinsa, lata de nisip fin. Este o constructie renovata integral in 2007, cu camere spatiose si modern mobilate. Hotel-apts PANORAMA dispune de 18 studiouri (garsoniere) pentru 2, 3 si 4 persoane, cu urmatoarele facilitati: 1 dormitor cu 2, 3 sau 4 paturi – functie de rezervarea Dvs – (inclusiv lenjerie de pat si exclusiv consumabile – prosoape, sapun, hartie); bucatarie-chicineta proprie echipata cu frigider, plita, vesela, tacamuri; baie proprie, televizor , balcon mare, incalzire.

Tarife a 3 a persoana in camera cu 2 adulti:

• Copil 0 – 4,99 ani = 79 eu (cu loc in autocar si fara pat suplimentar);  • Copil 5 – 11,99 ani = reducere - 20 eu;   • a 3a pers. peste 12 ani = reducere - 10 eu.

Supliment cazare camera Single: + 99 eu (adaugat la locul in DBL)

 

SERVICII INCLUSE IN TARIF:

 • TRANSPORT autocar modern, clasificat, taxe vamale, stradale, parcari;
 • Cazare 4 nopti in Hotel-apartments Alexander, Baron sau Panorama, loc in studio dublu (pt. 2 persoane) in sistem self catering /autogospodarire.
 • DEJUN TRADITIONAL DE PASTE.
 • Conducator de grup din Romania

 

Preturile excursiilor nu includ: Excursiile locale optionale, biletele de intrare la obiectivele turistice sau alte servicii care nu sunt mentionate in program.

EXCURSII OPTIONALE (minim 20 persoane)

 • Excursie la Salonic = 20 eu/pers adulta & 15 eu/pers copii 2-12 ani
 • Excursie pe Mt. Olimp = 20 eu/pers adulta & 15 eu/pers copii 2-12 ani
 • Excursie la Meteora = 25 eu/pers adulta & 20 eu/pers copii 2-12 ani;

 

BONUS: 1 EXCURSIE GRATUITA LA MUNTELE OLIMP pentru toate rezervarile efectuate si achitate integral  pana la data de 15 Februarie 2009.

 

ACTE NECESARE PT. CALATORIE

 1. Pasaport valabil 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila;

In cazul in care nu exista Carte de Identitate (vezi regimul minorilor), detinerea unui pasaport de calatorie valabil este obligatorie !

 1. Asigurare medicala de calatorie (se obtine la agentie, prêt aprox. 14,9 ron/pers).

 

Observatii:

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-I permite sa paraseasca teritoriul propriu. Copiii sub 18 ani care calatoresc doar cu un parinte, vor trebui sa prezinte la frontiera acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la frontiera acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa detina cazier judiciar. Detalii oficiale si actualizate pe www.politiadefrontiera.ro.

 

PT. INSCRIERE: se achita un avans de minim 50% / pers; turistul va semna bonul de comanda/contract si va lua la cunostinta conditiile de vanzare a pachetelor turistice.

Achitarea serviciilor se poate face in euro sau in lei (la cursul BNR +2%, din ziua efectuarii platii).

 

GRUP MINIM: 30 persoane. Termen de inscriere: in limita locurilor.

 

PASTE 2009 – GRECIA PE CONT PROPRIU !

Paralia Katerini – Olympic Beach, Salonic,  Muntele Olimp, Valea Tempi, Meteora

16 – 20 Aprilie 2009 (5 zile/ 4 nopti, cu auto propriu)

Joi, 16 Apr 2009

Plecare dimineata spre Grecia pe ruta Giurgiu – Ruse – Sofia – Salonic – Katerini – Paralia Katerini – Olympic Beach. Preluarea camerelor dupa ora 14.00.  Sosire seara pe Riviera Olimpului.                                                                                             

Cazare in PARALIA KATERINI – OLYMPIC BEACH.

 

Vineri, 17 Apr 2009

Mic dejun (doar pentru varianta de hotel 3* - pachet II). Zi libera sau optional, excursie organizata cu ghid la Salonic (75 km), capitala Greciei de Nord, centru cultural, comercial, industrial si administrativ. Este un oras modern, cosmopolit, elegant cu vestigii din perioada romana si bizantina. Tur de oras la: Biserica Sf. Dumitru, Piata Aristotel, Turnul Alb, Palatul si Arcul lui Galerius, Rotonda.                       

Cazare in PARALIA KATERINI - OLYMPIC BEACH.

 

Sambata, 18 Apr 2009

Mic dejun (doar pentru varianta de hotel 3* - pachet II). Zi libera, sau optional, excursie organizata cu ghid la Kalambaka pentru vizitarea uneia dintre renumitele Manastiri de la Meteora (167 km). La intoarcere se face o oprire in Valea Tempi la Biserica Sf. Paraschiva, loc sfânt pentru alinarea durerilor. Meteora reprezinta o atractie turistica deosebita, un fenomen unic in lume, atât prin aspectul geografic si geologic al zonei, cât si prin valoarea manastirilor construite in varful stâncilor inalte de 600 m, care tasnesc in ireal din Câmpia Tessaliei, creand un peisaj feeric, inedit. Seara, participare la Slujba Invierii la Biserica din statiune, cu obiceiuri unice .                                                                    Cazare in PARALIA KATERINI - OLYMPIC BEACH.

Duminica, 19 Apr 2009
Mic dejun
(doar pentru varianta de hotel 3* - pachet II). Dimineata libera sau  optional excursie pe Mt.Olimp, cu oprire in frumosul orasel Litohoro, ultima localitate de la oalele muntilor.  Dejun traditional de Paste (inclus in pret). 
Cazare la PARALIA KATERINI - OLYMPIC BEACH.
 
Luni, 20 Apr 2009
Mic dejun (doar pentru varianta de hotel 3*- pachet II). In cursul diminetii, eliberarea camerelor  si  plecare spre Romania.

 

PACHET I:

Hotel-apts ALEXANDER,  Paralia Katerini

Hotel-apts BARON, Olympic Beach

 

paralia_01
paralia_02

 

Ambele locatii, atat Hotel–apartments ALEXANDER cat si Hotel-apartaments BARON functioneaza pe acelasi sistem de SELF-CATERING/ AUTOGOSPODARIRE (inclusiv lenjerie de pat si exclusiv consumabile – prosoape, sapun, hartie igienica) cu camere tip STUDIO.

ALEXANDER  se afla in zona noua a statiunii Paralia Katerini, la numai  80 m de plaja. Dispune de terasa, salon-lobby pentru mic dejun si de 18 studiouri (tip garsoniera): 1 dormitor cu 2 sau 3 paturi,  bucatarie-chicineta proprie echipata cu frigider, plita, vesela, tacamuri; baie proprie, TV, balcon, incalzire.

BARON se afla in centrul statiunii Olympic Beach, la 200 m de plaja. Este o constructie noua 2008, cu finisaje de lux, studiouri spatiose si modern mobilate, compuse din: dormitor cu 2 sau 3 paturi; mini - bucatarie proprie echipata cu frigider, plita, vesela, tacamuri; baie proprie moderna, televizor , balcon, incalzire.
Pret pachet: 129 euro/ loc in studio dublu

Tarife a 3a persoana in camera cu 2 adulti:

• Copil 0 -4,99 ani = gratuit;  • Copil 5 – 11,99 ani = reducere - 20 euro;   • a 3a pers. peste 12 ani = reducere - 10 euro.

Supliment cazare camera Single: + 90% (adaugat la locul in DBL)

 

PACHET II:

Hotel REGINA MARE 3* / KOUROS 3*

Paralia Katerini
paralia_04
paralia_04

 

Hotelurile REGINA MARE si KOUROS, clasificate la 3***, sunt situate in central statiunii Paralia Katerini.

In fiecare dintre cele 2 hoteluri veti fi intampinati de o atmosfera familiara si ospitaliera. Hotelurile pun la dispozitia turistilor receptie, restaurant/ salon de mic dejun, lobby, lift si camere moderne si elegante.

Camerele  pot fi duble sau triple si sunt dotate cu baie proprie, TV, frigider, telefon, balcon.

Nu ratati in statiune zecile de magazine cu blanuri si articole de piele, de bijuterii, de suveniruri si textile. Seara zapoviti la o taverna, gustand delicioasele preparate traditionale grecesti si inchinati un pahar de vin sau ouzo. Cei mai petrecareti sunt invitati in discoteci sau cluburile de noapte.

Alegeti confortul si relaxarea pentru aceasta mini-vacanta de Paste!
Pret pachet: 169 euro/ loc in camera dubla

Tarife a 3a persoana in camera cu 2 adulti:

• Copil 0 -4,99 ani = gratuit;  • Copil 5 – 11,99 ani = reducere - 20 euro;   • a 3a pers. peste 12 ani = reducere - 10 euro.

Supliment cazare camera Single: + 90% (adaugat la locul in DBL)

 

SERVICII INCLUSE IN TARIF:

 • CAZARE 4 nopti in Paralia Katerini – Olympic Beach, in  hotelul ales de dvs, in studiouri/ camere cu baie proprie, TV, frigider, incalzire, etc;
 • MIC DEJUN zilnic (doar pentru varianta de hotel 3*-pachet II);
 • DEJUN TRADITIONAL DE PASTE;
 • Asistenta turistica in Grecia;

 

Preturile excursiilor nu includ: Excursiile locale optionale, biletele de intrare la obiectivele turistice sau alte servicii care nu sunt mentionate in program.

 

Noapte suplimentara:

 = 20 euro/pers (la varianta de hotel-apts, fara mic dejun);

 = 35 euro/ pers (la varianta de hotel 3*, cu mic dejun inclus)

 

EXCURSII OPTIONALE (minim 20 persoane)

 • Excursie la Salonic = 20 eu/pers adulta & 15 eu/pers copii 2-12 ani
 • Excursie pe Mt.Olimp = 20 eu/pers adulta & 15 eu/pers copii 2-12 ani
Excursie la Meteora = 25 eu/pers adulta & 20 eu/pers copii 2-12 ani;

 

ACTE NECESARE PT. CALATORIE:

 1. Pasaport valabil 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila; In cazul in care nu exista Carte de Identitate (vezi regimul minorilor), detinerea unui pasaport de calatorie valabil este obligatorie !
 2. Asigurare medicala de calatorie (se obtine la agentie, prêt aprox. 14,9 ron/pers).

Observatii:

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-I permite sa paraseasca teritoriul propriu. Copiii sub 18 ani care calatoresc doar cu un parinte, vor trebui sa prezinte la frontiera acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la frontiera acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa detina cazier judiciar. Detalii oficiale si actualizate pe www.politiadefrontiera.ro.

 

PT. INSCRIERE: se achita un avans de minim 50%/pers; turistul va semna bonul de comanda/contract si va lua la cunostinta conditiile de vanzare a pachetelor turistice. Achitarea serviciilor se poate face in euro sau in lei (la cursul BNR +2%, din ziua efectuarii platii).

Termen limita de inscriere: in limita locurilor disponibile.

 

Alte oferte Grecia : Thassos, Halkidiki, Creta

 

 

 ^top


ofertepaste agentii de turism

 

 

 


Team-Building

Inchirieri masini

Pachete turistice

Transport


Rezervari Hoteluri

Oferte Paste

Excursii Circuite

Bilete avion, Excursii

 
 

 

paralia katerini salonicEcoline Travel Brasov
Bd. Alexandru Vlahuta, Nr. 10, Cladirea International Trade Center, Brasov, 500387
Tel: 00 40 268 546 137; 00 40 747 133 436; Fax: 00 40 268 546 137;
Web: www.ecoline.ro ; www.ecolinetravel.com ; www.ofertepacheteturistice.com


Home | Servicii | Rent a car | Cazare | Links | Rezervari | Contact

Agentii Login

2008 Agentia Ecoline Travel Brasov - Oferte Grecia Paste 2009:- powered IntergraFix